Latest Posts

Evde yapılan 10 temel hareket

By 12:11 ,





EVDE DAMBILLA FULL WORKOUT ÇALIŞMA




EN IYI EGZERSİZLER
KARIŞIK ETKİLİ EGZERSİZLER
10 İYİ HAREKET
SADECE DAMBILLA YAPILAN HAREKETLER





Dumbbell Bench Press
Dönüşümlü Biceps Curl
Omuz basın
Triceps Geri tepme
Çökerek One Arm Row
Raise Yanal
Fly Lying
Dik Satır
Sabit Lunge
Toe Raise



# 1 - Dambıl Bench Press





Dambıl Bench Press tek dambıl kullanarak yapabilirsiniz özetin özeti egzersizleri biridir. Bir erişebilmek için sizi gerektirir rağmen düz bir tezgah o biri olmaya devam iyi yollarından sizin göğüs kasları (hedef göğüs .), sizin triseps, yanı sıra ön omuzlar (omuzlar) bir uzanmış ve azalan erişiminiz varsa tezgah Eğer değiştirmek mümkün olacak kurulumunu gerçekleştirmek için bir şekilde Eğim Bench Press ve Reddet Bench Press . Bir 45 tezgah koyarak eğim, yani derecelik açı değişiklik yatay altı tezgah koyarak düşüş, yani, hedef yardımcı olurken size pektoraller üst bölgeyi hedef yardımcı olacakdüşük seviyelerde göğüs kaslarının.








# 2 - Değişimli Biceps Curl





Değişimli Biceps Curl kesinlikle bu listede ait başka bir klasik dambıl egzersiz. . Bu temel egzersiz birçok farklılıklar olmasına karşın, ana parası pazı kasları güçlendirmek ve bir dereceye kadar Dirseklerinizi kalacaktır Sen aynı anda hem halter yükselterek bu egzersiz yapabilirsiniz; bir için hareket boyunca birbirine bakacak şekilde avuç tutarak Hammer varyasyon ; kadar yarım-yol için hareket sınırlandırarak konsantre varyasyon ; veya nihayet bir kullanarakcurl pedi Bir ​​erişiminiz varsa.








# 3 - Omuz basın





Omuz basın egzersiz aynı anda iki elini kaldırarak veya diğer (münavebeli) düşürürken bir elini yukarı iterek yapılabilir. Ayrıca yapılabilir oturarak sizin tavan düşük ise ya da bir ile arka destekli dikey tezgah Eğer denklemden sırtınızı kaldırmak istiyorsanız tamamen. Sizin deltoid kaslar (omuzlar) öncelikle İstenen olacak ama onlar kesinlikle gerekir Bu mükemmel bir üst vücut egzersiz yapma, triceps gelen yardımcı olur.


# 4 - Triceps Tepkisi





Triceps Geri tepme onun tüm zamanların klasiğini: egzersiz Biceps Curl pazı ne triseps etmektir. Eğer bu kurulum çok rahat egzersize kılacak düz bir bankta diz koymak gerekir iken. sizin trisepsleri gelen girişi maksimize etmek için size üst kol 'egzersiz boyunca hala aksi takdirde kalır emin olmak gerekir ama ana hedef kapalı yük almak yardımcı olmak için sırt ve omuz alırsınız.


# 5 - Diz çökme One Arm Row





Çökerek One-Arm Row muhtemelen bir bir dumbbell kullanarak yapabileceğiniz en iyi geri egzersiz. Düz bir bankta diz ve el koyma eylemi. Çok rahat ve etkili orta sırt kasları (Yanal) hedefleme yapacak sizin Yanal işin en yapacak olsa, arka deltoid kas da dumbbell yükseltmek yardımcı İstenen olacak .


# 6 - Raise Yanal





Lateral Raise dambıl egzersiz özellikle sizin dış (orta), deltoid kaslar., özellikle omuz kasları hedef için en iyi yoldur Bu egzersiz de yapılabilir süre oturarakveya desteklenen sırt ile. Ayrıca, ileri üst vücut bükme böylece mümkün omuzlarınızı belirli bölgeleri hedef yapma, arka omuzlar üzerinde büyük bir önem verecektir.








# 7 - Fly Lying





Yalan Fly dambıl egzersiz de göğüs kasları hedef için en iyi yollarından birini temsil listenin en üstündeki Dambıl Bench Press egzersiz ile düz bir tezgah ancak birlikte erişimi için gerektirir. gelen Yalan Fly ayıran nedir Dambıl Bench Press etkili egzersiz süresince pozisyonunda onları kilitleyerek hareketinden triseps kasları kaldırmak için nasıl yönettiğini olduğunu. Bu özellikle sizin göğüs kasları güçlendirerek üzerinde daha büyük bir vurgu koymak için izin verecektir. Ayrıca gerçekleştirebilirsiniz eğim değişimi ve düşüş varyasyonuegzersiz tezgah izin eğer.








# 8 - Dik Satır





Dik Satır egzersiz bu listeye dahil edilecek omuz egzersizleri son ve ilk üst sırt kaslarında getirmek için bir ya da belirli olması trapez olduğunu. Bu egzersiz omuz kaslarının arka bölgesini hedefleyen çok etkili olduğunu ve çok kolay bir şekilde gerçekleştirilebilir.


# 9 - Sabit Hamle





Dambıl iyi bacak kaslarını güçlendirmek için adapte edilirken, bu egzersizlerin her zaman en popüler değildir. Ancak biz en azından böyle bir egzersiz bu listede ait düşünüyorum. Sabit Hamle bacak sizin alt gövdesinde bulunan kasları hedef de son derece iyi egzersiz (kuadriseps, glutes ve buzağılar) ve yayılan sporcuların gerçekleştirmek için bir çok kolay bir Tüm spor spektrumlu dini kullanabilirsiniz.








# 10 - Toe kaldırın





Son olarak, listedeki son egzersiz alt bacaklarda bulunan kasları hedeflemektedir biri, o size baldır kasları, ya da buzağı olduğunu. Burun kaldırın , normal günlük aktiviteler ve süre sırasında istendiğini buzağılarınızı güçlendirmek için en etkili yoldur koşu veya atlama katılır spor çok çeşitli çekici.








You Might Also Like

0 yorum